Nascida e criada em Portugal. Já morei na Polónia, no Brasil, na República Checa e agora é a Suécia que me acolhe.
O meu blogue, tal como o meu cérebro, é uma mistura de línguas. Bem vindos!

Born and raised Portuguese. I have lived in Poland, Brazil, Czech Republic and now I'm in the beautiful Sweden.
My blog, just like my brain, is a blend of languages. Welcome!

quinta-feira, 14 de fevereiro de 2019

I don't care much about Valentine's day and it's not something we celebrate - the overdose of hearts in Poland at this time of the year certainly didn't make it better when I lived there - but I can share a nice experience me and Johan had last summer. 

We have a friend that works as a pastry chef in a fancy hotel, here in Gothenburg. She loves baking, makes great bread and shares the most insane pictures on her Instagram. In the summer, the restaurant at the hotel opens a terrace, where one can go and enjoy a drink and... the desserts. That's exactly what we did. 

Não ligo ao dia dos namorados e não é algo que comemoremos em casa - a overdose de corações na Polônia nesta época do ano certamente não melhorou a situação quando lá morei - mas posso partilhar uma boa experiência que eu e o Johan tivemos no verão passado.

Temos uma amiga que trabalha como chefe pasteleira num hotel chique aqui em Gotemburgo. Ela adora fazer bolos, faz um pão fantástico e partilha as fotos mais insanas no Instagram. No verão passado o restaurante do hotel abriu um terraço ao público, onde se pode ir beber um copo e ... provar as sobremesas. Foi exatamente isso o que fizemos.

 Strawberry and basil dessert
Sobremesa de morangos e manjericão

 Peach and caramel dessert
Sobremesa de pêssego e caramelo 


As expected, the desserts were fantastic and the company was even better :)
Como esperado as sobremesas estavam fantásticas e a companhia ainda melhor :)


2 comentários:

  1. Those desserts look spectacular indeed.
    Can't imagine pairing strawberries and basil, but I suppose it would be nice :)

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    Respostas
    1. The basil was a surprise for us too but it goes really well with strawberries and the whole dessert. Very creative :)

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